fbpx

Vårt uppdrag och löfte till dig - Stolt, säkert, sälj!

Vi älskar försäljning! Konsten att mäkla en bostad är ett hantverk som vi tar på fullaste allvar. Vår expertis är förhandling, försäljning och transparens som utövas av yrkesstolta fastighetsmäklare. 

För oss är nöjda säljare och köpare det vackraste som finns.

T|F Agency är mäklaren för dig som inte enbart vill få bäst betalt för din bostad – utan även en garanti för att försäljningen går till på ett säkert sätt.

Vår ambition

Bra är inte gott nog! Vår ambition som grundare av detta företag är att skapa den bästa av arbetsplatser. Våra medarbetare är det viktigaste vi har. Som mäklarbolag är vår ambition att vara den bästa arbetsgivaren vi kan vara.

En mäklare som mår bra presterar på topp. Vår arbetsplats ska vara den absolut bästa tänkbara miljön för våra mäklare att arbeta och utvecklas i, all kompetens är färskvara och fortbildning är en förutsättning för tillväxt. Vi tar hand om våra mäklare så att de kan förmedla din bostad på bästa tänkbara sätt.

Vår metod

Vår unika metod skapar de bästa förutsättningarna för den bostad som ska säljas när det gäller allt ifrån exponering till slutgiltig affär. Vårt uppdrag är att tryggt och professionellt leda såväl säljare som köpare i denna så otroligt viktiga affärsprocess.

En affär med oss är mer än en lyckad förmedling, vi skapar även förståelse för processen och marknaden. Varje affär är unik och för varje affär vi gör blir vi rikare på visdomar, här bidrar vi till ökad kompetens hos våra kunder under hela affärsprocessen.

Våra mäklare

Våra mäklare är kunniga, kompetenta och stolta över sitt yrke, sin kompetens och det företag vi tillsammans skapat.

Våra affärer genomsyras av total transparens, aldrig någonsin får det finnas det minsta tvivlet kring hederlighet och hur processen ska gå till.

Compare listings

Compare