fbpx

Soon to be® Lite

Soon to be Lite (STB Lite) är tjänsten för dig som vill prova bostadsmarknaden i ett tidigt skede. Precis som i namnet så är din bostad listad anonymt på vår hemsida samt hos tredje-part i ett tidigt skede. Bostaden får därmed chansen att känna av efterfrågan på marknaden. När din bostad blir listad som Soon to be Lite, får du löpande en bostadsvärdering, lokal marknadskännedom samt en generell marknadskommentar. Allt för att öka din kompetens som bostadsägare tills den dagen du bestämmer dig för att flytta. Dvs att du har ett kompetent mäkleri i ryggen längst med hela processen som dina personliga rådgivare.

Soon to be Lite är en plattform som inleds med ett förenklat förmedlingsuppdrag. Bostaden visas med begränsad information och marknadsförs både mot vårt spekulantregister samt via vår marknadsföring. Vi jobbar också aktivt med att rekrytera köpare till bostaden. För intresserade kunder innebär Soon to be Lite möjlighet att köpa en bostad i ett tidigt skede för ett pris som stimulerar säljaren.

Ladda ner vår app så hjälper vi dig komma igång!

Bli mer medveten i ditt bostadsägande

Vi vet att bostadsägandet är en av de största investeringarna man gör som gemene homosapiens och därför vill vi vara en bidragande faktor till att den blir så bra som möjligt. Genom att ha koll på bostadens värdeutveckling, marknaden och dess statistik kan man lättare planera sin finansiella situation både under tiden man bor och när man letar efter nytt boende. Oavsett om du letar efter en bostad och planerar att flytta, eller du bor tryggt och säkert ett bra tag till, har du möjlighet att löpande ställa frågor kring allt från t.ex. ränteläge, bolån, värdering, bostadsmarknad eller kommande flyttprocess.

Ladda ner vår App så hjälper vi dig ligga steget före

1. Börja med att ladda ner appen genom att scanna QR-koden eller besöka https://tfagency.com/app i din telefon.

2. Logga in med BankID och komplettera din profil med e-post och telefonnummer.

3. Inom fem arbetsdagar kommer din bostad visas i appen med en värdering och lokal marknadskommentar från din personliga mäklare som du blivit tilldelad.

Compare listings

Compare