fbpx

Soon to Be®

Soon to be (STB) är tjänsten för dig som vill prova bostadsmarknaden i ett tidigt skede. Precis som i namnet så är din bostad listad på vår hemsida samt hos tredje-part i ett tidigt skede, och vi avslöjar precis så mycket som vi önskar om bostaden innan den når öppna marknaden. Bostaden får därmed chansen att känna av efterfrågan på marknaden. När din bostad blir listad som Soon to be, får du löpande en bostadsvärdering, lokal marknadskännedom samt en generell marknadskommentar. Allt för att öka din kompetens som bostadsägare tills den dagen du bestämmer dig för att flytta. Dvs att du har ett kompetent mäkleri i ryggen längst med hela processen som dina personliga rådgivare.

Soon to be är en plattform som inleds med ett förmedlingsuppdrag. Bostaden visas med valbar mängd information och marknadsförs både mot vårt spekulantregister samt via vår marknadsföring. Vi jobbar också aktivt med att rekrytera köpare till bostaden. För intresserade kunder innebär Soon to be möjlighet att köpa en bostad i ett tidigt skede för ett pris som stimulerar säljaren.

Gör affär i ett tidigt skede

Vi vet att alla som letar efter bostäder gärna vill komma i kontakt med samtliga bostäder de anser har potential på marknaden och inte enbart de som listas som ”Till Salu”. Vi har därför sänkt tröskeln rejält genom att du så tidigt som möjligt förbereder din bostad och låter våra yrkesstolta, trygga och förhandlingskompetenta mäklare att hjälpa dig stänga affären till det bästa slutpriset.

Vi vet att det är otroligt svårt att planera en försäljning som bostadsägare

Kommer man köpa sitt nya hem först eller ska den nuvarande bostaden säljas innan?

Vi vet också att tajmingen när en bostad bör publiceras, är en av flera avgörande faktorer som påverkar slutpriset.

“Vi tror inte på universallösningar vid en bostadsförsäljning. Sannolikheten för att nå det bästa slutpriset ökar markant om man väljer mäklare i ett tidigt skede och har en genomarbetad metod för hur man skall nå fram med bostaden på absolut bästa sätt. Ju fler förhandlingslägen vi kan skapa, desto större chans att nå det bästa slutpriset.”

Sälj din bostad med en genomtänkt metod, förbered den i tid!

I samband med att uppdrag tecknas presenterar mäklaren TF WAY – vår framgångsrika och förhandlingsstarka metod. Vi håller bostaden i Soon to be läge och skulle den inte ha sålts under tiden är den förberedd och klar för den öppna marknaden som ”Till Salu”.

Du betalar endast när bostaden är såld, utan att du tappar kvalitén i en kompetent och förhandlings­kunnig fastighets­mäklare

Vi tar med de bästa av två världar, ett smart och modernt arbetssätt samt ett traditionellt mäkleri med fokus på affären.

Ladda ner vår App så hjälper vi dig ligga steget före

1. Börja med att ladda ner appen genom att scanna QR-koden eller besöka https://tfagency.com/app i din telefon.

2. Logga in med BankID och komplettera din profil med e-post och telefonnummer.

3. Inom fem arbetsdagar kommer din bostad visas i appen med en värdering och lokal marknadskommentar från din personliga mäklare som du blivit tilldelad.

Compare listings

Compare