fbpx

Vägen till framgång

Vår försäljningsprocess syftar till att exponera din bostad på absolut bästa sätt, attrahera rätt spekulanter och därmed skapa de bästa förutsättningarna för att nå en lyckad affär. I vår värld är en lyckad affär när vi säljer till det absolut bästa priset samtidigt som du känner att det varit en professionell och schysst upplevelse genom hela affären. Vår expertis är förhandling, försäljning och transparens som utövas av yrkesstolta fastighetsmäklare.

När du anlitar oss får du

Fler bud per bostad

Vi är experter på att skapa förhandlingsmöjligheter. Vi kreerar attraktiva annonser, ser till att de får så stor spridning som möjligt, samt ser till att spekulanterna kommer till visningen och blir budgivare.

Säker affär

Vi sätter stolthet i lagar, regler och god sed.

Kompetenta mäklare

Vi har engagerade mäklare, som jobbar med transparens, tydlighet och trygghet.

Kontinuerlig kontakt

Du får en kontinuerlig kontakt genom hela säljprocessen. Du får löpande information om vad som händer, och vi finns här för dig om du har frågor eller vill ha någon att bolla med.

Bli en del av vårt nätverk

Du är en självklar del av vårt nätverk, som bland annat har inspirationsfrukostar, där du uppdateras om bostadsmarknaden, finansieringsmöjligheter, inredningstrender och hur du maxar din försäljning.

Kontakta oss för att få veta mer om TF WAY - Vägen till framgång!


Compare listings

Compare