fbpx

Soon to Be® Intro

Soon to be Intro (STB Intro) är tjänsten för dig som vill vara en mer medveten ägare till din bostad samt känna av pulsen på bostadsmarknaden. När du använder tjänsten Soon to be Intro, får du löpande en bostadsvärdering, lokal marknadskännedom, en generell marknadskommentar samt en chatt-funktion direkt till oss. Allt för att öka din kompetens som bostadsägare till den dagen du är redo att skriva förmedlingsuppdrag med en fastighetsmäklare. Om du känner dig manad att ta ett ytterligare kliv i din flyttprocess har du med tjänsten Soon to be Lite möjligheten att öppna upp din bostad för potentiella köpare  (Läs om vår tjänst Soon to be Lite).

I och med denna tjänst får du ett kompetent mäkleri i ryggen som din personliga rådgivare längst hela processen, inte enbart när det är dags att sälja bostaden.

Ladda ner vår app så hjälper vi dig komma igång!

Bli mer medveten i ditt bostadsägande

Vi vet att bostadsägandet är en av de största investeringarna man gör som gemene homosapiens och därför vill vi vara en bidragande faktor till att den blir så bra som möjligt. Genom att ha koll på bostadens värdeutveckling, marknaden och dess statistik kan man lättare planera sin finansiella situation både under tiden man bor och när man letar efter nytt boende. Oavsett om du letar efter en bostad och planerar att flytta, eller du bor tryggt och säkert ett bra tag till, har du möjlighet att löpande ställa frågor kring allt från t.ex. ränteläge, bolån, värdering, bostadsmarknad eller kommande flyttprocess.

Ladda ner vår App så hjälper vi dig ligga steget före

1. Börja med att ladda ner appen genom att scanna QR-koden eller besöka https://tfagency.com/app i din telefon.

2. Logga in med BankID och komplettera din profil med e-post och telefonnummer.

3. Inom fem arbetsdagar kommer din bostad visas i appen med en värdering och lokal marknadskommentar från din personliga mäklare som du blivit tilldelad.

Compare listings

Compare